Forside >>  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Det er vigtigt at bemærke, at nogle lande uden for EU for værdien af ​​visse importafgifter på råstoffer bliver godt modtaget. Kontakt de lokale myndigheder for at bestemme værdien af ​​denne skat, og du kan ikke betale for din pakke, indtil de afgifter er betalt.

Vi natural4pets.com dine varer er sikker på at komme, så vidt muligt vores internationale pakker fra DHL eller Royal Mail og dens tilknyttede partnere, det er meget vigtigt.

Til almindelig post, kan du forvente 7-14 hverdage for din ordre, så du kan kontakte os for de første 15 dage. Bemærk venligst, at sporing ikke gælder for enhver tjeneste. Hvis din pakke, der afgør kvaliteten af ​​den service levering, gælder op til 30 kg pr. Bemærk, at en ekstra afgift på 30 kg er tilgængelig (i vægt) for alle produkter.

Det kan være nødvendigt at underskrive pakken i fabrikken. Hvis du ikke er hjemme, når pakken ankommer, vil du stå tilbage for at arrangere alternativ levering med kurér et kort.

afkast
Hvis du ikke er tilfreds med nogen grund til dit køb, inden for 21 dage (ikke brugt) returneres til os, vil vi give dig en fuld refusion eller udskiftning. Bemærk, at når vender tilbage til USA skal beskyttes alle badetøj. Desværre, det hele undertøj og øreringe kan genbruges ikke for sundhed og hygiejne. Få en etiket uden afkast

Når vi modtager din tilbagevenden, kan der gå op til fem arbejdsdage til at behandle inden for 5 hverdage efter restitution og udveksling. Udfyld en slip-erklæring, som tager dig tilbage til vores projekt og handling. Hvis du anmode om en refusion, vil betalingen blive refunderet til den oprindelige betaling beløb.

Hvis du har brug for at udskifte input størrelse du skal bruge, eller på anden måde, hvis du vælger et andet produkt, bedes du medtage det ønskede produkt kode og størrelse til. Bemærk, at vi kun kan udveksle objekter for den samme værdi under artiklen. Hvis du skifter til et billigere produkt, vil vi automatisk refundere forskellen. Hvis du ønsker at indløse købet er højere, så skal du bede om en restitution og returnere produktet på vores hjemmeside for en ny ordre til at erstatte projektarbejdet.

Hvis du mister din levering, blot tilføje et følgebrev til dit navn og din anmodning med den fulde adresse.

Derudover har mærket ikke kommer tilbage, er der en gratis genbrug tjeneste. For at vende tilbage din pakke, vil vi bruge postvæsenet til at levere den krævede standard service til rådighed, men sørg for at vælge en ekstra kompensation i tilfælde af en mulig - det vil sikre, at du har nok dækning for din pakke til at være tabt i transit. Vi er glade for at returnere din post gebyr, hvis du returnere en vare defekt eller forkert overførsel. Få en etiket, der ikke kan acceptere en tilbagevenden pakke for fravær. Venligst du holde din kvittering som et tillæg til

Back
Copyright @2019 www.natural4pets.com alle rettigheder forbeholdt